L'Alcúdia de Crespins rep una subvenció per a pal·liar els efectes del mosquit tigre
El tractament contra aquest insecte va començar en el mes d'abril i es perllongarà fins a novembre realitzant actuacions cada dues setmanes
19/10/2018

L'Ajuntament de l'Alcúdia de Crespins ha rebut una subvenció de 2.038,83 euros per a pal·liar els efectes del mosquit tigre. Aquesta ajuda, atorgada per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, es lliura després que el consistori municipal haja realitzat múltiples actuacions en els punts de la localitat on la presència d'aquest insecte era més que notable.

La regidora de Serveis Públics Municipals en l'Ajuntament de l'Alcúdia de Crespins, Àngels Perales, ha manifestat que “amb la subvenció rebuda cobrirem part de les despeses ja que els diners que hem destinat a aquesta actuació frega els 3.000 euros”. La regidora ha puntualitzat que des del passat mes d'abril i fins al pròxim mes de novembre es continuarà realitzant, cada dues setmanes, el tractament per a tractar de reduir l'impacte del mosquit tigre “en fonts, desguassos, barreres així com en la part del riu que es troba més pròxima al Barri de l'Aurora”.

Perales també ha explicat que entre els mesos d'abril i juny es va realitzar el tractament per a prevenir la legionel·la en la zona del Poliesportiu així com una altra campanya de desratització, insectes, paneroles i altres plagues, focalitzant el treball en el clavegueram públic una vegada al mes a excepció del mes de juny que es va realitzar per duplicat. Davant el tractament de les plagues, la regidora ha llançat un missatge de tranquil·litat als veïns de la localitat per si veuen insectes en els carrers “ja que és la conseqüència natural després de realitzar la fumigació”.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30