L'Alcúdia de Crespins obri el termini de sol·licitud de beques Erasmus per a este curs
Els estudiants interessats a obtenir aquesta ajuda hauran de presentar la documentació abans que finalitze el termini el dia 30 de novembre
8/10/2018

L'Alcúdia de Crespins obri avui dia 5 d'octubre i fins al 30 de novembre, el termini per a sol·licitar beques Erasmus per al present curs acadèmic. Aquestes ajudes, que hauran de tramitar-se a través de la seu electrònica mitjançant instància general, van destinades a estudiants universitaris empadronats en el municipi que estiguen matriculats en qualsevol universitat espanyola cursant estudis que conduïsquen a l'obtenció de titulacions universitàries oficials.

Quant a la quantia econòmica a percebre, els beneficiar-vos rebran 50 euros al mes que s'abonaran en dos pagaments: un 50% a l'inici de l'estada una vegada l'alumne haja remès al consistori municipal una còpia de el “Certificat d'Arribada” a la universitat de destinació que haja presentat en la seua universitat d'origen i l'altre 50% es realitzarà al final de l'estada i una vegada l'estudiant lliure una còpia de el “Certificat d'Estada” que haja expedit la universitat de destinació. L'incompliment d'aquest apartat obligarà a l'estudiant a retornar la beca.
Els interessats hauran de presentar la següent documentació: instància de la sol·licitud; fotocòpia del DNI; certificat de la universitat en la qual estiga cursant els estudis així com la durada de la seua estada en l'estranger; un document informatiu de l'expedient acadèmic personal en el qual figuren, de forma detallada, les qualificacions obtingudes per l'alumne durant el curs anterior; un certificat d'empadronament històric expedit per l'Ajuntament de l'Alcúdia de Crespins que indique el temps de residència en el municipi i una acreditació de les dades bancàries on es realitzarà l'ingrés de la beca (certificació bancària o fotocòpia de la llibreta en la qual el sol·licitant figura com a titular).

Les beques que ofereix l'Ajuntament de l'Alcúdia de Crespins són independents de les quals atorga el Ministeri d'Educació i Formació Professional i l'Administració Autonòmica i, en cas que el nombre de beques sobrepasse el pressupost benvolgut per al curs 2018/2019, s'establirà com a prioritat haver sigut beneficiari d'una beca de caràcter general del Ministeri d'Educació durant el curs anterior i, en segon lloc, el rendiment acadèmic en els seus estudis universitaris obtinguts per l'alumne en el curs 2017/2018. El rendiment acadèmic es valorarà amb la mitjana aritmètica.
L'Alcaldia-Presidència de l'Ajuntament de l'Alcúdia de Crespins aprovarà la concessió de les beques a proposta de la regidoria d'Educació i la resolució de les ajudes es farà pública en un termini no superior a 2 mesos des de la finalització del termini de presentació de sol·licituds.

La regidora d'Educació en el consistori municipal, Maite Juan, ha manifestat el seu content amb aquesta actuació “ja que portem posant-la en pràctica des de fa uns anys i creiem que és alguna cosa beneficiós per a tots aquells estudiants que, per unes causes o per unes altres, desitgen estudiar fora i no poden fer-ho”. “Des de l'Ajuntament anem a estar sempre al costat dels estudiants” ha explicat la regidora.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31