L'Alcúdia de Crespins col·labora en l'organització de dos tornejos esportius
En la competició de futbol sala, el primer lloc va recaure en Mediasport; el segon en La Penya del Bacon i el tercer lloc en l’equip Germos
7/08/2018

El cap de setmana passat, la regidoria d'Esports de l'Alcúdia de Crespins va col·laborar en l'organització de dos esdeveniments esportius que es van celebrar aquest passat dissabte dia 4 d'agost: un torneig de futbol per a xiquets d'entre 12 i 15 anys d'edat i un altre de pàdel que es va celebrar en el Poliesportiu del municipi.

D'una banda va tenir lloc el primer torneig de 12 hores de futbol sala promogut per la Falla Joaquim Martí. La jornada, que va començar entorn de les nou del matí i va finalitzar passades les deu de la nit, es va celebrar en el Pavelló Salvador Roselló i va coronar a MediaSport com a campions i es van portar un trofeu i un premi de 140 euros mentre que La Penya del Bacon van ser els subcampions, els qui també es van portar un trofeu i un premi en metàl·lic que ascendia a 70 euros. En aquest torneig també es va premiar al màxim golejador, de l'equip La Penya del Bacon, i al porter menys golejat, de l'equip MediaSport. El tercer calaix del podi va ser per a l'equip Germos, els qui van obtenir un premi econòmic de 35 euros. La Falla també va lliurar un trofeu al consistori municipal com a mostra d'agraïment per la col·laboració.

D'altra banda, l'Ajuntament de l'Alcúdia de Crespins també va col·laborar en l'organització d'un torneig de pàdel impulsat per la Penya Barcelonista La Costera. Després de més de 12 hores de competició, els guanyadors en la categoria masculina van ser Albert Cháfer i Jose Gahona mentre que les guanyadores del quadre femení van ser Ana Sanchis i Elena Giner.

El regidor d'Esports en l'Ajuntament de l'Alcúdia de Crespins, ha manifestat la seua "obligació de col·laborar amb qualsevol tipus d'esdeveniment esportiu que servisca per a dinamitzar l'activitat esportiva i que done l'oportunitat als veïns de gaudir de l'esport".

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31