L’Alcúdia de Crespins clausura l’Escola d’Estiu amb més d’un centenar de xiquets
La temàtica escollida per a aquest any s’ha centrat en la recreació del llibre de Julio Verne “La volta al món en 80 dies”
1/08/2018

L'Alcúdia de Crespins va celebrar ahir, al Camp Nou "Jose Gramage", l'acte de clausura de l'Escola d'Estiu amb la participació de 119 xiquets d'entre 3 i 12 anys. Durant quatre setmanes, entre el 2 i el 31 de juliol, els monitors de l'escola han centrat les activitats i els jocs en la novel·la de Julio Verne, "La volta al món en 80 dies". D'aquesta manera, cada xiquet ha pogut viatjar fins a Anglaterra, Egipte, l'Índia, el Japó i Amèrica gràcies a un passaport que els van donar el primer dia. És per això que l'escola d'estiu va obsequiar a cada alumne amb un diploma personalitzat per a compensar el seu esforç i dedicació durant tot el mes de juliol.

La regidora d'Educació, Maite Juan, ha remarcat la temàtica com essencial "per a ampliar el coneixement dels joves respecte els països, nacionalitat i cultures" al mateix temps que ha manifestat la seua satisfacció amb la programació "ja que el joc, en totes les seues vessants, han fet l'estiu dels xiquets dinàmic i divertit, i al cap i a la fi, la seua alegria i motivació és el principal repte a aconseguir". La responsable de l'àrea d'Educació també ha explicat que aquest any ha decidit apostar pel programa de "Fem Escola", perquè "era una bona opció per anar millorant any rere any".

Per la seua banda, el responsable de l'escoleta, Christian Baldoví, ha remarcat la importància d'estes escoles, ja que "és essencial per als xiquets trobar un espai més diferent i lliure per a gaudir d'aspectes que l'aprenentatge reglat no pot oferir".

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31