L'Alcúdia de Crespins acull una xarrada del SERVEF per a millorar l’empleabilitat
Fins a la localitat s'ha desplaçat una orientadora laboral i ha explicat alguns dels requisits que han de complir les persones que vulguen aparèixer en els sondejos
3/10/2018

La Sala Generalitat de la Biblioteca Municipal de l'Alcúdia de Crespins ha acollit, en el matí del dimarts dia 2 d'octubre, una xarrada informativa per a tractar de millorar l’ empleabilitat de les persones que es troben en situació de desocupació de cara a futures subvencions que se sol·licitaran per part del consistori municipal.

Així doncs, fins a la localitat s'ha desplaçat una de les orientadores laborals que treballa en el SERVEF a Xàtiva, Ana Alemany, i ha explicat alguns dels requisits que han de complir les persones que vulguen aparèixer en els sondejos una vegada s'hagen tramitat les subvencions. Entre els requisits es troba ser parat de llarga durada (360 dies en un període de 540 dies) i haver completat un itinerari d'orientació laboral. En un altre ordre de coses, l'orientadora també ha explicat què funcions competeixen al SERVEF i quins al SEPE així com l'ús de la web i l'aplicació de l'organisme per a telèfons mòbils.

El regidor de Promoció Econòmica en l'Ajuntament de l'Alcúdia de Crespins, Roberto Granero, ha manifestat el seu content amb la realització de la xarrada “perquè posa de manifest la voluntat que tenim des del govern per millorar l’empleabilitat de les persones que es troben en situació de desocupació i, també, posa en relleu les sinergies que estem establint amb el SERVEF”.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31