L’Alcúdia de Crespins, poble cardioprotegit.
16/05/2017

L’Alcúdia de Crespins, poble cardioprotegit.

 

El consistori ha adquirit dos equips desfibril·ladors que s’han instal·lat en el poliesportiu i en el cotxe patrulla de la Policia Local.

L’Alcúdia de Crespins 11 de maig de 2017.  L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha adquirit recentment dos equips de desfibril·ladors semiautomàtics i ha format diversos operaris locals per a ser un municipi cardioprotegit. Els veïns i veïnes de la localitat disposaran de desfibril·ladors; un en el Poliesportiu Municipal Salvador Rosselló, convenientment senyalitzat i amb un cartell amb les instruccions que s’ha de seguir per al seu ús, i l’altre en el cotxe patrulla de la Policia Local, que farà les funcions d’unitat mòbil per a tot el municipi. 

Amb esta acció es reforça la seguretat dels alcudians i alcudianes; en les parades cardiorespiratorias, la velocitat d’actuació és vital, sent els cinc primers minuts decisius per a salvar la vida. La regidora d’Esports, Joventut i Igualtat, Ana Garrido, va valorar que “només pel fet de pensar que poden salvar una vida, ja val la pena comptar amb els desfibril·ladors”.

 

Amb l’adquisició d’estos desfibril·ladors semiautomàtics també han rebut un curs de formació el personal amb accés al mateix com el cos de Policia Local, conserges i altres operaris municipales. “Es una bona notícia per al poble, un servici més que ens dóna tranquil·litat i per als que hem format diverses persones perquè sàpien fer un ús correcte en una situació de risc “ assenyala l’Alcalde Roberto Granero, que ha expressat el seu compromís de “seguir treballant per millorar els servicis als veïns”

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30