L'Alcúdia de Crespins, “espai cardioprotegit”
4/07/2018

Cada vegada són més les persones que pateixen parades cardiorespiratòries als espais públics. Per aquest motiu, la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha format a deu persones en l’ús dels aparells desfibril·ladors que hi ha ubicats al Poliesportiu Municipal, i al cotxe patrulla de la Policia Local, amb el propòsit de garantir una unitat mòbil dirigida cap a tot el veïnat del municipi.

En el marc del projecte, Pepe Garrigós, alcalde de l’Alcúdia de Crespins, ha assenyalat que “la seguretat i la protecció del ciutadà és el principal repte a aconseguir”. D’esta manera, per sensibilitzar a la població sobre els beneficis dels equips, el personal de les àrees amb accessibilitat ha rebut una sessió formativa de reanimació cardiopulmonar bàsica i maneig dels Desfibril·ladors Externs Semiautomàtics (DESA): “al cap i a la fi, el que vertaderament importa és salvar vides i estos recursos aporten facilitats per a aconseguir-ho”, ha destacat Garrigós.

Cal recordar que els dos equips desfibril·ladors compten amb una sèrie d’instruccions i senyalitzacions per a la seua efectivitat, ja que les possibilitats d’accedir de manera fàcil i ràpida a un desfibril·lador són primordials per augmentar les probabilitats de supervivència de la víctima.

Gerard Gimeno, regidor d’Esports i Joventut ha apuntat que amb els nous equips “els esportistes entrenen amb més tranquil·litat i sense pensar en els riscos que poden encaminar-se amb el rendiment”; Altra proposta per continuar vetllant i superposant la vida diària i el benestar de les veïnes i veïns del municipi.

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30