Bases concurs de dibuix felicitació nadalenca de la Mancomunitat
7/11/2017

Bases concurs de dibuix felicitació nadalenca de la Mancomunitat

 

 

BASES

 

1.- Pot participar qualsevol alumne de cinquè i sisè de Primària dels centres escolars de la comarca que hagen manifestat la seua voluntat se sumar-se al concurs.

 

2.- Els dibuixos deuran de realitzar-se en un full blanc Dina 4 podent utilitzar qualsevol tècnica. El motiu del dibuix ha de ser el Nadal ja que d’entre tots els participants es triarà un per il·lustrar la felicitació nadalenca de la Mancomunitat.

 

3.- Per a participar en el concurs els centres escolars hauran de manifestar la seua voluntat de sumar-se mitjançant correu electrònic a comunicació@costeracanal.es o mitjançant el telèfon 96 228 04 41.

 

4.- Els centres escolars realitzaran una selecció prèvia remetent a la Mancomunitat tres dibuixos finalistes per curs, tres de cinquè i tres de sisè. Els dibuixos finalistes hauran de lliurar-se en l’Ajuntament de cada poble en un sobre tancat indicant el nom del centre escolar, el poble i l’autor i curs de cada dibuix.

 

5.- Data d'admissió.- Els dibuixos es podran lliurar en els Ajuntaments corresponents fins el dimarts 21 de novembre.

 

6.- Premis.- S’estableixen tres premis per curs. El guanyador de cinquè i sisè rebrà una tablet, els classificats en segon lloc un lot de dibuix i els tercers uns auriculars sense fils. El lliurament de premis es realitzarà en un acte públic en una data encara per definir. A més, es lliurarà altra tablet a l’autor del dibuix que finalment il·lustre la felicitació nadalenca de la Mancomunitat. Un jurat presidit per la presidenta de la Mancomunitat  juntament amb dos treballadors de l’entitat serà l’encarregat d’atorgar els premis.

 

7.- Exposició.- Amb tots els dibuixos finalistes, la Mancomunitat estudiarà la possibilitat de realitzar una exposició.

 

8.- Drets: Els drets de les obres passaran a formar part de la Mancomunitat que podrà reproduir-les, mencionar-les o promocionar-les, sempre mencionant el nom de l'autor.

 

9.-. Amb l'acceptació d'aquestes bases el participant autoritza expressament als organitzadors, la captació, reproducció o publicació per fotografia, xarxa social, film o qualsevol altre procediment, de la seva imatge, així com la utilització del seu nom i veu, per a fins publicitaris, comercials o de naturalesa anàloga en relació amb el present concurs, podent ser comunicats públicament en qualsevol mitjà, inclòs internet, xarxes socials o pàgines web, sense limitació geogràfica o temporal ni contraprestació econòmica. Els dibuixos que participen en aquest concurs podran ser publicats i difundits a la web http://www.lacosteracanal.es així com en el perfil social https://www.facebook.com/MancomunitatCosteraCanal/ i @MancoCostera, quedant emmagatzemades en ells de forma indefinida. L'organització queda facultada per resoldre qualsevol contingència no prevista en les bases així com per excluir qualsevol obra que no s'ajuste a les presents normes o ferisca o puga ferir la sensibilitat de les persones.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31