Adif respon a les demandes i posa als panells el nom complet de l'Alcúdia de Crespins
6/03/2018

L'Ajuntament de l'Alcúdia de Crespins ha aconseguit, finalment, després de moltes reclamacions que als panells informatius de l'estació del Nord de València, el nom del municipi aparega amb la seua denominació completa i no abreviada com fins ara. Esta modificació en la nomenclatura respon, sobretot, a la demanda feta, el passat 20 de gener, pels responsables municipals al director de Servicis Públics de Viatgers, Manuel Pedrosa, que juntament amb membres de l'equip tècnic de Renfe es van reunir amb l'alcalde, Pepe Garrigós, el vicealcalde, Roberto Granero i el regidor d'Urbanisme, Jordi Caparrós per tractar el projecte dels nous mòduls de l'estació.

  En este encontre, es va tornar a sol·licitar per part del govern local que als panells de l'estació del Nord el nom del municipi apareguera amb la seua denominació completa. Els responsables de Renfe es van comprometre a estudiar-ho amb Adif per resoldre-ho. I així ha sigut, ja que des de la setmana passada el nom de l'Alcúdia de Crespins ja es pot llegir als panells d'informació.

  A este respecte, l'alcalde, Pepe Garrigós ha remarcat que "després de moltes reclamacions fetes a Renfe, per fi hem aconseguit que el nostre poble siga visible en els panells de l'estació del nord i ja mai més per anar al nostre poble posarà sols l’Alcúdia. El que demostra que des de l'ajuntament continuem fent poble!".

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31